2008-09-16 12:22:34• hírek • Szatmár.ro

5-csillagos a Koleos

A Renault Koleos a tizedik Renault modell, amely a maximális 5 pontot érte el az Euro NCAP töréstesztjén.

Ez az eredmény megerősíti a gyár autóinak egyedülálló passzív és aktív biztonsági hatékonyságát. Az összes Renault modell biztonsági elsőrangúságával felvértezett Koleos egy sokoldalú crossover, amely ugyanolyan magabiztossággal mozog a nagyvárosokban, az országúton vagy az autópályán, mint járatlan utakon. Az utóbbi esetre a legfejlettebb, a Szövetség által fejlesztett négykerékhajtási rendszerrel rendelkezik, amely növeli az aktív biztonságot, az első és a hátsó tengely nyomatékeloszlásának változtatásával korrigálva a tapadásvesztést, még mielőtt az elektronikus stabilitáskontroll beavatkozna.

 

A Renault minden autója biztonsága esetében a való világból származó adatokra épít. A márka a leghatékonyabb technológiák kifejlesztésére összpontosít, hogy megelőzzön, korrigáljon és megvédjen és mindezek mellett a közlekedés résztvevőinek felelősségtudatát is igyekszik növelni.

A Koleos kormányánál nagyon gyorsan megtaláljuk az autó jellemzőit. A könnyű kezelhetőség és a kiemelkedő ergonómia a vezetőnek azt az érzést nyújtja, hogy mindent az ellenőrzése alatt tart. A Koleos mindehova elkíséri Önt, városban, csakúgy mint terepen. A megemelt vezetőhely különleges kilátást kínál. Az ergonomikus műszerfal minden hasznos funkciót kézközelbe hoz, ezzel is a Renault-t a kényelem és a biztonság referenciájává emeli.

Az All Mode 4x4 rendszer optimális tapadást biztosít a körülményektől függően, folyamatosan szétosztva a nyomatékot a 4 meghajtott kerék között. A kerekek ezáltal a lehető legjobb tapadást adják, és még több nyomatékot kapnak az optimális hajtáshoz. Normális útviszonyok között nyomaték a hátsó kerekekre csak esetenként érkezik, ezáltal a fogyasztás is kézben tartható, amely egy 2 kerék meghajtású autón megszokotthoz hasonlatos.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: